Puzzle képkeretek

A hosszú munka során elkészült gyönyörű kirakók megérdemlik, hogy egy szép keretben, a falra kiakasztva, méltó módon díszítsék lakásunkat.
A bővült keretválaszték miatt bármilyen méretben rendelhető.

Amiben változtattunk: lehetőséget van előlap (plexi) vagy hátlap nélkül is megrendelni a választott keretet. Kérnénk, olvassa el a további információkat is, mikor ajánljuk és mire figyeljen oda. A puzzle kereteket csak plexi előlappal lehet megrendelni, az össz. súly miatt. Köszönjük.

Menete:
Válassza ki, melyik kollekció színével szeretné a már kirakott vagy a dobozon megtalálható méretben megrendelni a puzzle keretet.
Írja be a méretet. Figyelem: Amennyiben a dobozon található méret vagy a lemért méret egész szám és 80 cm felett van, akkor alkalmazza a 80,0 vagy a 101,0 … beírást.
Üveg menü: „Nem kérek” előlapot, csak abban az esetben válassza, ha a puzzle fixálva van erősen valamivel, és biztos benne, nem fog szétesni. Tanácsoljuk az előlap választást, mert összefogja még évek után is a kirakott képet és nem fognak a puzzle darabok kiesni.
Hátlap menü: „Nem kérek” hátlapot, csak abban az esetben válassza, ha a puzzle háta ragasztva van valamire és megemelése után sem nem hullámzik.
Ez a pár információ után a puzzle keretet meg tudja rendelni.
A keret a kirakó tájolásától függően fekvő vagy álló pozícióba is használható. Az akasztók bármely oldalon rögzíthetők.
Alapanyaguk alumínium, plexi előlappal, MDF hátlappal, 2 db. akasztóval és a hozzájuk tartozó rugókkal készülnek.
A plexit minden esetben mind a két oldalán lévő védőfóliával kapja meg, ezt le kell húzni, mielőtt a keretet összeszerelné.

A videóban a puzzle képkeret szét -  és összeszerelését mutatjuk be. A keretek a videó alatt találhatóak.


Az oldal tetejére...

3 termék

oldalanként