Egyedi méretű fa képkeretek

Képkeretezés egyedileg online:

A web áruházunkban már nem csak standard méretű fotó és poszter készképkereteket tud rendelni, hanem egyedi méreteket is. Képkeret kollekciónkból kiválaszthatja az Önnek leginkább tetsző képkeretet, ami fotójához, poszteréhez, keretezni kívánt dokumentumához a legjobban illik. Mindezt íróasztala mögül, vagy a foteljéből irányítva, pár egyszerű lépésben megteheti, megvalósíthatja irodája, otthona díszítését.

A képkeretek alapanyagát külföldi gyártóktól (olasz, spanyol, német stb.) a legjobb minőségben vásároljuk, melyeket hazai munkaerővel, saját üzemünkben dolgozunk fel. Postázás előtt minden képkeretet minőségileg ellenőrzünk és biztonságosan becsomagolunk.

Szűkítheti elképzelését a képkeret színére vagy szélességére, de a képkeretléc szélességének kiválasztásakor figyelemmel kell lenni arra, hogy a keretnek el kell bírnia a keretezendő anyagok súlyát.

A megvalósítás menete:

Válassza ki a megfelelő keretet, ami a képéhez a legjobban illik, színben és designban. A képre rákattintva megtekintheti a kollekció színeit, a lenyíló menüben ki tudja választani a kívánt színt. Mérje meg a képét, és annak pontos méretét írja be a megfelelő rovatba (magasság, szélesség). Az üveg és a hátlap kiválasztásánál a megfelelő opciók szűkítése után megjelenik a termék ára, ezután pár gombnyomással meg is tudja rendelni a keretet.

Minimum számlázási egység 1 m - a kép kerületére vonatkoztatva. A tűzés díjja a termék árában szerepel. Amennyiben nem kéri, hogy a keretet tűzzük össze, ezt jelezze számunkra.

Nagyobb megrendelés esetén a +36 1 342 0142-es telefonszámon érdeklődhet.

A 60 x 80 cm-től üveggel rendelt keretek CSAK személyes átvétel esetén rendelhető. Futárszolgálat által nem kézbesítjük.

Termékeinkkel web áruházunkat folyamatosan bővítjük.


Az oldal tetejére...

Szín:
Keretvastagság: cm-től cm-ig
Oldalak: 1 2