Szállítás és fizetés

Kategória Személyes átvétel
Képkeretezők Boltja
Kiszállítás
Budapest
Szállítás
Futárszolgálattal
Budapest/Vidék
0 - 49 999 Ft között Ingyenes 1 990,- Ft 1 990,- Ft
50 000 Ft felett Ingyenes Ingyenes Ingyenes

 

A 60 x 80 cm-től üveggel rendelt keretek CSAK személyes átvétel esetén rendelhető.
Budapest területén 2990 forint felár ellenében kiszállítjuk, mely összeg  a számlán és nem a megrendelés visszaigazolásában fog szerepelni.
Futárszolgálat által nem kézbesítjük.

A PRIMARÁMA Kft. minden kiszállított áruról termékszámlát állít ki, számla hiányában sose vegyen át tőlünk érkező csomagot!

Eladó adatai:
Név: PRIMARÁMA Kft.
Telephely: 2013 Pomáz, ICO út 8.
Pénzforgalmi jelzőszáma:10103874-46251200-01005006
Adószáma: 27343182-2-13

A várható átvételi időpont rendszerint 5-7 munkanap, de minden egyes megrendelést emailben visszaigazolunk, és egyeztetünk Önnel a várható szállítási időre vonatkozóan. Ezért kérjük regisztrációkor olyan telefonszám és email cím megadását, amin munkanapokon 8-16 óra között elérhetjük Önt.

Az átvételi időpontok raktáron lévő termékekre vonatkoznak. Amennyiben a rendelt termék nincs készleten a rendelés beérkeztekor, az elektronikus vagy telefonos visszaigazoláskor kollégánk tájékoztatja a várható átvételi időpontról. Természetesen ilyenkor írásban élhet elállási jogával, ebben az esetben a megrendelését tárgytalannak tekintjük.

Megrendelése elküldésekor a következő szállítási és fizetési módok közül választhat:

Személyes átvétel az ügyfélszolgálaton – fizetés készpénzzel:

 • Az ügyfélszolgálaton történő átvétel előzetes időpont-egyeztetés alapján történik, minden esetben a telefonos visszaigazolást követően.
 • Amennyiben ezt az átvételi módot választja, az áru átvételére a megrendelés visszaigazolását követő 4-5 munkanapon belül van lehetősége, ügyfélszolgálatunk minden esetben megadja telefonon az átvétel pontos időpontját.
 • Budapesti ügyfélszolgálatunkon bankkártyás fizetésre is lehetőség van.
 • Ügyfélszolgálatunk címe:

Budapesti ügyfélszolgálat – Képkeretezők Boltja

Cím: 1074 Budapest, Szövetség u. 25.
Telefon: +36 1 342 0142; +36 1 342 2552; +36 1 322 3670, Fax: +36 1 322 0881
E-mail: info@primarama.hu, bolt@primarama.hu
Nyitva tartás: hétfőtől péntekig  9:00 – 17:00.

A www.kepkeretbolt.hu internetes áruházban leadott rendelésekkel kapcsolatos ügyeket (visszaigazolás, reklamációs ügyintézés, szállítási információk) a budapesti ügyfélszolgálat intézi.

Kiszállítás – fizetés készpénzzel:

 • A kiszállítási átvétel előzetes időpont-egyeztetés alapján történik, minden esetben a visszaigazolást követően.
 • Amennyiben ezt az átvételi módot választja, csak olyan címet adjon meg, ahol munkanapokon 10 és 15 óra között tartózkodik, mert ha a futárunk nem találja az adott címen, akkor az áru visszakerül a budapesti üzletünkbe. Kétszeri sikertelen kézbesítés után a csomag csak a Képkeretezők boltjában (Budapest VII. kerület, Szövetség utca 25) vehető át.
 • Futárunknál csak készpénzes fizetésre van lehetőség.

Futárszolgálat – fizetés utánvéttel:

A 60 x 80 cm-től üveggel rendelt keretek CSAK személyes átvétel esetén rendelhető. Futárszolgálat által nem kézbesítjük.

 • A szállítási költség az ország egész területére 1 990,-Ft (1 567,-Ft+Áfa), az áru értékétől és terjedelmétől függetlenül. Az 50 800,-Ft (40 000,-Ft+Áfa)  érték feletti rendelés esetén a szállítási költséget a PrimaRáma Kft. átvállalja, ekkor a szállítás költsége 0,-Ft. Az utánvét beszedésének díja minden esetben a vevőt terheli, melynek összege 495,-Ft  (390,-Ft+Áfa), amely a számlán külön tételként szerepel.
 • A csomagot a Royal-Sprint Futárszolgálat szállítja.
 • A megrendelés visszaigazolását követő maximum 5 munkanapon belül átvehető a csomag a futártól. Ügyfélszolgálatunk minden esetben leegyezteti önnel az átvétel pontos időpontját!
 • Az általunk kiállított számlán a szállítás és utánvét költsége már szerepel. A számla ellenértékét a futárnak kell készpénzben kifizetni (utánvét). A Royal-Sprint Kft. semmilyen egyéb költséget nem számít fel Önnek.
 • Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és ha sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a csomagot!
 • Amennyiben bármely okból a rendelésével nem egyezik a kapott termék, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, az esetleges problémák elkerülése végett a +36 1 342 0142-es telefonszámon hétfőtől-péntekig 9:00-16:30-ig vagy a visszaigazolás emailre.
 • A futárszolgálat munkanapokon 8-16 óra között kézbesíti a csomagokat. Ha a futár nem találja Önt a megadott címen, értesítést hagy, és egyeztethetnek egy újabb időpontot. Kézbesíthetetlenség esetén a futárszolgálat a címzettel szemben jogi eljárást kezdeményezhet a szállítási költség megtérítése címén, ezért kérjük, olyan címet adjon meg, ahol munkaidőben át tudja venni a csomagot.

Fizetés előre történő átutalással

Cégek és magánszemélyek esetében a megrendelés visszaigazolását követően a megrendelési szám megadásával lehetőség van számla ellenében előre történő banki átutalással kiegyenlíteni a megrendelés teljes összegét.


Az oldal tetejére...