Egyedi méretű paszpartu rendelés

Paszpartu egyedileg online:

A web áruházunkban már nem csak standard méretű fotóihoz és posztereihez tud paszpartut rendelni, hanem egyedi méretekben is. Paszpartu kollekciónkból kiválaszthatja az Önnek leginkább tetsző színt, ami fotójához, poszteréhez, keretezni kívánt dokumentumához a legjobban illik. Mindezt íróasztala mögül, vagy a foteljéből irányítva, pár egyszerű lépésben megteheti, megvalósíthatja irodája, otthona díszítését.

A paszpartuk alapanyagát a legjobb külföldi gyártóktól a legjobb minőségben vásároljuk, melyeket hazai munkaerővel, saját üzemünkben dolgozunk fel. Postázás előtt minden megrendelést minőségileg ellenőrzünk és biztonságosan becsomagolunk.

A megvalósítás menete:

Válassza ki a megfelelő paszpartut, ami a képéhez a legjobban illik színben. A képre rákattintva megtekintheti a kollekció színeit, a lenyíló menüben ki tudja választani a kívánt színt. A világos színű paszpartunak közelítő, míg a sötét színűnek távolító optikai hatása van.

Mérje meg a keretet, amelybe a paszpartut szeretné elhelyezni és annak pontos méretét írja be a megfelelő rovatba (külméret magasság, külméret szélesség). Következő lépésként a képének a méretét mérje meg és írja be a megfelelő helyre (ablak magasság, ablak szélesség). Tájolása is fontos információ számunkra, azaz hova szeretné elhelyezni a képét a keretbe. Középre vagy esetleg eltolással (egyedi) valamelyik irányba. A középre választás esetén, nincs más teendője, mint bejelölni. Amennyiben képét valamelyik irányba szeretné eltolni, akkor az egyedi tájolást jelölje be és jelezze cm-ben megadva a hozzá tartozó mezőkbe.

Például: felfelé eltolással szeretné a 30 x 40 cm-es keretben a 20 x 30 cm-es képet elhelyezni. A felugró ablakokba a következő képen jelezze. Például: Lent: 7 cm, Fent: 3 cm, Jobbra: 5 cm, Balra: 5 cm.

Dupla paszpartu esetén az alsó paszpartu színét és látható méretét kérjük beírni. A látható méret az alsó paszpartu és a felső paszpartu közötti szegély milliméterben megadva. A piros „i” betűre kattintva a magyarázatot megtekintheti a képen.

A „Mennyiség” mezőbe a kért darabszámot írja be, ezután pár gombnyomással meg is tudja rendelni a paszpartut.

 

 

Külméret
magasság

Külméret
szélesség

Ablak
magasság

Ablak
szélesség

Minimum

7 cm

7 cm

2,5 cm

2,5 cm

Maximum

80 cm

120 cm

70 cm

110 cm

 

FIGYELEM, FONTOS: Az ablak méretét oldalanként 1 cm-rel kisebbre gyártjuk a kép könnyebb behelyezése miatt! Ezért kérjük, a pontos képméretet adja meg, mert esetleges elírásokból adódóan reklamációt nem fogadunk el!

 Nagyobb megrendelés esetén a +36 1 342 0142-es telefonszámon érdeklődhet.


Az oldal tetejére...

2 termék

oldalanként