Naptár kép

Cikkszám: NAPTARKEP
Rendelhető

Elérhetőség: Készleten

* Kötelező kitölteni


Az ár tartalmazza az ÁFÁ-t, szállítási költség nélkül értendő.

Naptár kép

További képek

Leírás

Kedvelt naptár képeiből fali dekoráció

Valósítsa meg, akár a tavalyi naptárból, a falat díszítő dekorációt, pár egyszerű lépésből!

Megrendelés menete:

-  Válassza ki a naptárt és a hónapokat, amit szeretne megrendelni. A nem azonos méretű naptár méreteit és hónapjait külön kell kitölteni! Egyszerre csak egy méretet tud megadni.
-  Mérje le azt a magasságot és szélességet, amit szeretne megrendelni, majd írja a megfelelő mezőbe a méreteket. A hónapokat is jelölje be, amiket szeretne fali dekorációként viszontlátni. Semmit ne vágjon, kollégáink a megadott méretre igazítják!
-  Postai úton vagy futárszolgálattal küldje el részünkre a teljes naptárt vagy csak azokat a hónapokat, amiket szeretné, hogy felkasírozzuk, de csak azután csomagolja be, miután a neten már megkapta a rendelés visszaigazolását! FONTOS A naptárt tartalmazó csomagba a visszaigazolásában megkapott rendelésszámot fel kell tüntetni, mert a megérkezéskor így fogjuk tudni beazonosítani.

A postai vagy a futárszolgálat szállítása közben keletkezett sérülésekért a megérkezésig, semmilyen felelősséget nem tudunk vállalni! Ezért kérjük, a naptári lapokat vagy a teljes naptárt úgy csomagolja be, hogy az ne gyűrődjön, szakadjon szállításkor.

A naptár megérkezését kollégáink jelzik emailben, illetve a szállítási és átvételi időt is a megrendeléskor kiválasztottak alapján.

Megvalósítás menete:

A megkapott naptár képeket a kívánt méretre levágjuk, majd 3 mm-es tükörsima MDF lapra felkasírozzuk. Hátsó keretmerevítővel látjuk el, melyben az akasztót a mart horony biztosítja.
A hátsó keretmerevítő lebegő hatást kölcsönöz a képnek.

Postai címünk:
Adeko Kft.
2013 Pomáz, Ipartelep 2988/31

Személyesen a Képkeretezők boltjába is leadhatja a naptárt, melynek címe 1074 Budapest, Szövetség utca 25