Vásárlási tudnivalók

Böngészés:

Önnek nem kell regisztrálnia magát/cégét ahhoz, hogy termékeinket megtekinthesse, bővebb információt kaphasson róluk, illetve, hogy az árakról tájékozódhasson.

Belépés:

Megrendelést csak regisztrált felhasználók, a belépést követően adhatnak le.

Személyes adatok:

A web áruházba érkező megrendeléseket abban az esetben tudjuk teljesíteni, ha a rendelési folyamat során kért adatokat Ön hiánytalanul megadja. Az alábbi adatokat kérjük el a megrendeléshez: a vevő neve, címe, telefon és e-mail elérhetősége, a szállítási címe, ahol munkanapokon 8-16 óra között elérhető (nem minden esetben a saját címére kéri a vevő a csomagot). A megrendeléskor megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek csak a megrendeléskor jelzettek alapján adjuk át. Telefonszámára és e-mail címére a megrendelés visszaigazolása miatt van szükségünk.

Számlázási és szállítási adatok:

Itt láthatja a regisztráció során megadott számlázási és szállítási adatait, melyeket a FIÓK INFORMÁCIÓK gombra kattintva aktualizálhat, módosíthat. A kívánt szállítási címet a CÍMJEGYZÉK menüpont alatt kell megadnia.

Előleg:

Nettó 100 000,-Ft érték alatti megrendelés esetén nem kérünk előleget. Nettó 100 000,-Ft-ot meghaladó megrendelés esetén 50% előleg megfizetését kérjük előlegszámla ("I. Rész-számla") ellenében készpénzben, vagy előre történő banki átutalással. Szövetség utcai üzletünkben bankkártyás fizetésre is lehetőség van.  Megrendelését csak az előleg beérkezése után tekintjük feldolgozhatónak, ezt követően a megrendelését visszaigazoljuk.

Elállás joga:

„A megrendelő a megrendelése feladásával és a megrendelés elfogadásáról szóló visszaigazolás megérkezésével létrejött szerződéstől a megrendelt termékek kézhezvételétől számított 14 napon belül elállhat. Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha az elállási nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. Társaságunk köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 30 napon belül visszatéríteni. Az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket a fogyasztó viseli, azonban a fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli. Társaságunk azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megfizetését.
Felhívjuk a vásárlóink figyelmét, hogy az elállás nem gyakorolható a joggal való visszaélés tilalmába ütköző módon. Ennek megfelelően csak akkor gyakorolhatja jogszerűen elállási jogát, ha a megvásárolt termékeket hiánytalanul juttatja vissza a PrimaRáma Kft.-hez. A teljes vételárat csak valamennyi megrendelt és átvett termék hiánytalan visszaszolgáltatása esetén áll módunkban visszafizetni.
Elállási jogát nem gyakorolhatja továbbá akkor, ha a terméknek olyan hibája van, amely a nem rendeltetésszerű használatból, különösen a termék megrongálásából, a termékre káros használatból erednek.”

Kérjük rendelését csak az üzletszabályzat elolvasása, megértése után adja fel, mert a rendelésfeladással magára vonatkozóan kötelező érvényűnek kell tekintenie üzletszabályzatunkat. Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg Vevőszolgálatunkat az info@primarama.hu e-mail címen vagy a +36 1 342 0142-es telefonszámon hétfőtől-péntekig 9:00-16:30-ig.

Adatainak védelme:

A PrimaRáma Kft. ezúton tájékoztatja Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. a PrimaRáma Kft. azért hozta létre adatvédelmi és titoktartási rendelkezését, hogy biztosítsa vásárlóit, valamint a web áruház látogatóit adataik biztonságos kezeléséről. "Személyes adat"-nak minősül az Ön neve, címe, telefonszáma, e-mail címe, és bankszámla száma, illetve az ehhez hasonló információk. Ezek az adatok akkor kerülnek a rendszerünkbe, amikor online rendelést ad le. A vásárló regisztrációjával hozzájárulását adja, hogy a PrimaRáma Kft marketing céljai érdekében, hírlevelek formájában a vásárlót elektronikus úton megkeresse. Célunk az, hogy ügyfeleinket biztosítsuk arról, hogy az általuk megadott adatok nálunk teljes biztonságban vannak, azokat diszkréten kezeljük. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a PrimaRáma Kft. alvállalkozójaként (futárszolgálat, csomagküldő szolgálat) működik. Ebben az esetben az alvállalkozók a PrimaRáma Kft. által átadott személyes adatokat nem jogosultak semmilyen módon megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatai védelméről részletesebben az Üzletszabályzatban olvashat. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Javasoljuk az összes ügyfelünknek, hogy figyelmesen olvassák el ezt a rendelkezést. Lehetősége van reklámcélú elektronikus kommunikációnkról leiratkozni a ’leiratkozás’–ra kattintva, melyet az általunk küldött emailben mindig megtalál. Továbbá, a info@primarama.hu e-mail címen azt is bármikor jelezheti, ha nem szeretné, hogy a jövőben írásos, elektronikus módon megkeressük Önt. Jelen adatvédelmi szabályzat minden olyan információt tartalmaz, amely alapján eldöntheti, használja-e weboldalunkat és ezáltal rendelkezésünkre bocsájtja-e személyes adatait. Weboldalunk használatával, illetve elektronikus kommunikáció által Ön elismeri és elfogadja adatvédelmi szabályzatot, és felhatalmaz minket személyes adatainak felhasználására.  

Panaszával fordulhat:

Amennyiben a fogyasztóvédelmi jogok és jogszabályok betartásával bármilyen problémája van, az alábbi szervezetekhez fordulhat:
- Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség: 1052 Budapest, Városház utca 7.
- Megyei Fogyasztóvédelmi Felügyelőségek a megyeszékhelyeken
- Békéltető Testületek megyénként a megyei Kereskedelmi és Iparkamarák mellett
- Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület: 1068 Budapest, Városligeti fasor 44.
- Egyes településeken működő civil fogyasztóvédelmi szervezetek
- A települési önkormányzatok jegyzői.

Általános tudnivalók, feltételek

1. Általános tudnivalók, feltételek:

1.1. A PrimaRáma Kft. Internetes áruházában történő vásárlás kizárólag elektronikus úton lehetséges, Interneten keresztül a www.kepkeretbolt.hu webcímen. Telefonon, e-mailben leadott, illetőleg telefonon a PrimaRáma Kft.  által nem visszaigazolt rendeléseket nem áll módunkban elfogadni.

1.2. A PrimaRáma Kft. Internetes áruházában mindenki vásárolhat, aki érvényes regisztrációval rendelkezik, elfogadja jelen üzletszabályzatot, és magára nézve azt kötelező jellegűnek veszi. A rendelés feladásával a vevő elfogadja az üzletszabályzatot.

2. Regisztráció:

2.1. Amennyiben a vásárló a PrimaRáma Kft. Internetes áruházában nincs regisztrálva, a vásárlást megelőzően pontos, a valóságnak megfelelő adatok megadásával értelemszerűen ki kell töltenie a regisztrációs űrlapot.

2.2. Bármelyik megrendelési lapot, amelyik egy vagy több hibát tartalmaz, érvénytelennek nyilvánítjuk, és a PrimaRáma Kft. semmilyen formában nem vállal felelősséget a hibás adatokból eredendő téves teljesítésért.

3. Bemutatott termékek:

3.1. A vásárolt áruk jellemzőiről a konkrét árucikk információs oldaláról kaphat bővebb felvilágosítást.

3.2. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az ÁFA-t.

4. Garancia, szavatosság:

4.1. Az eladó az általa eladott árukra terméktípustól függően, eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő, vagy jótállás, és ennek időtartama az adott áru mellett van feltűntetve.

4.2. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

4.4. Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.

5. Rendelés, szállítás, fizetés:

5.1. A www.kepkeretbolt.hu internetes áruházban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja az üzletszabályzatot, magára nézve azt kötelező érvényűnek tartja, tisztában van a rendelés menetével.

5.2. A www.kepkeretbolt.hu internetes áruházban történt vásárlást követően a vásárló a szállítással kapcsolatos lehetőségek közül választja ki a számára megfelelőt. A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a vásárló az ezen az oldalakon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a PrimaRáma Kft. felelősséget nem vállal.

5.3. A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni, és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

5.4. A kiszállítást megelőzően a www.kepkeretbolt.hu internetes áruház munkatársa telefonon egyezteti a vevővel a kiszállítás időpontját. A vevő felelőssége gondoskodni arról, hogy a telefonon megbeszélt - mindkét fél által elfogadott - időszakban a csomag átvételét biztosítsa.

5.5. Amennyiben a kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy, majd legfeljebb 2 alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására a plussz szállítási költség felszámítása nélkül.

5.6. A vevő a csomag átvételekor köteles ellenőrizni, hogy a számlán szereplő tételek a valóságban megegyeznek a rendelt, és kiszállított termékekkel, ha ezzel kapcsolatban bármilyen probléma merülne fel, azonnal köteles felvenni ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, a hiba elhárítása érdekében.

5.7. A vevő a csomagot termékszámla hiányában nem veheti át, amennyiben hiányzik a csomagból, haladéktalanul fel kell vennie a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

5.8. A rendeléskor megjelölt fizetési módot a vevőnek kötelező érvényűnek kell tekinteni (rendelés visszaigazolása, elfogadása esetén). Fizetés történhet ügyfélszolgálatunkon, vagy a szállítónak (futár) a csomag ellenőrzése után készpénzben. Szövetség utcai üzletünkben bankkártyás fizetésre is lehetőség van.

6. A vásárlástól való elállás joga:

6.1. A vevő jogosult a megrendelést követően, de legkésőbb 48 órával a kiszállítás előtt a vásárlástól elállni. Ezt az igényét az ügyfélszolgálat telefonszámán és e-mailben egyaránt jeleznie kell. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.

6.2. A www.kepkeretbolt.hu internetes áruház kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A csomagolás sérüléséből adódó költségek a Vevőt terhelik.

6.3. A www.kepkeretbolt.hu internetes áruház követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

7. Felelősség korlátozása:

7.1. A www.kepkeretbolt.hu internetes áruházában való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátjainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

7.2. A PrimaRáma kft. semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:

7.2.1. Az Interneten küldött és/vagy fogadott bármilyen adat.

7.2.2. Bármilyen működési hiba az Internetes hálózatban, ami megakadályozza a www.kepkeretbolt.hu internetes áruház akadálytalan működését és a vásárlást.

7.2.3. Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.

7.2.4. Bármely levél - független attól, hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett - de főleg bármilyen adat elvesztése.

7.2.5. Bármely szoftver nem megfelelő működése.

7.2.6. Bármilyen programhiba, abnormális esemény, vagy technikai hiba következményei.

7.3. A PrimaRáma Kft. nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, független attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami a www.kepkeretbolt.hu internetes áruházhoz való csatlakozás miatt következett be.

7.4. A résztvevő felelőssége felmérni, hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

7.5. Egyedül a vásárló felelős a www.kepkeretbolt.hu internetes áruházban való kapcsolódásáért, és a www.kepkeretbolt.hu internetes áruházban való vásárlásáért.

7.6. A PrimaRáma Kft. nem vonható felelősségre semmilyen esetben vismaior esetén, vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

7.7. A PrimaRáma Kft. a www.kepkeretbolt.hu internetes áruházban szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás a www.kepkeretbolt.hu internetes áruházban történt megjelenés időpontjától lép életbe, így az ez előtti megrendelésekre nem vonatkoznak.

7.8. A PrimaRáma Kft. szabadon módosíthatja a vásárlás feltételeit, és szabályait, és/vagy a www.kepkeretbolt.hu internetes áruházat, bármikor, értesítési és bárminemű kötelezettség nélkül arra nézve, hogy megindokolja a döntés helyességét, és a PrimaRáma Kft. nem vonható felelősségre, ha így tesz.

7.9. Bármely módosítás abban az esetben lép életbe, amikor online megtalálható a www.kepkeretbolt.hu internetes áruházban. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.

7.10. A PrimaRáma Kft. szabadon beperelhet bármely személyt, aki jogsértést követ el, vagy annak elkövetésével próbálkozik a www.kepkeretbolt.hu internetes áruházban.

7.11. A PrimaRáma Kft. nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt jogsértés miatt.

7.12. Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, a www.kepkeretbolt.hu internetes áruházban a PrimaRáma Kft. szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását, és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

8. Személyes adatok:

8.1. A résztvevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van elérni, helyesbíteni, vagy törölni bármely, akár az összes általa megadott információt.

8.2. A PrimaRáma Kft. Internetes áruház vásárlóinak adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak átadja. Az alvállalkozók a PrimaRáma Kft. által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

9. A www.kepkeretbolt.hu szellemi alkotásokhoz fűződő és iparjogvédelmi jogai:

Valamennyi, a www.kepkeretbolt.hu által nyújtott termék, szolgáltatás keretében a honlapon közzétett tartalom, a weboldal domain neve, a www.kepkeretbolt.hu logója, a honlapon alkalmazott szerkesztési elv, eljárás, módszer, a honlap külső arculata és megjelenése, a www.kepkeretbolt.hu által közzétett valamennyi írásos-, képi-, animációs- vagy hanganyag, valamint védjegy és más iparjogvédelmi oltalom alá eső szellemi alkotás az alkotó szellemi tulajdonát képezi, azok felhasználása kizárólag az alkotót illeti. Az előbbi tartalmak az alkotó által nyújtott szolgáltatás igénybe vételéhez elengedhetetlenül szükséges módon és mértékben történő használatán –az olvasáson, a képernyőn történő megjelenítésen, a használattal együtt járó és szükséges ideiglenes többszörözésen és a személyes, nem kereskedelmi célú tároláson és papír alapú vagy azzal egyenértékű megjelenítésen – túlmenően, vagy a szellemi tulajdonjog jogosultjának előzetes, írásbeli hozzájárulása hiányában semmilyen módon és formában, semmilyen mértékben nem használhatók fel.


Az oldal tetejére...